مجموعه مقالات چهارمین کنگره علوم ترویج کشاورزی و منابع طبیعی

مجموعه مقالات چهارمین کنگره علوم ترویج کشاورزی و منابع طبیعی - فایل پیوست Pdf فایل Word

 

 انجمن علمی ترویج و آموزش کشاورزی ایران مفتخر است با همکاری دانشگاه تهران، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر دانشگاه­ها و سازمان‌ها، در راستای ارتقاء و توسعه دانش ترویج و آموزش کشاورزی در کشور و  گسترش و تقویت هر چه بیشتر پیوندهای فعالان حوزه­های اندیشه و عمل، استادان دانشگاه، صاحب­نظران و دانش­پژوهان، مسئولان و مدیران، دانشجویان و  کارشناسان  در عرصه ترویج،  آموزش  و توسعه کشاورزی، نسبت به برگزاری چهارمین کنگره تحت عنوان " ترویج وآموزش، پیشران توسعه پایای زنجیره کشاورزی و غذا" و کارگاه­های آموزشی و نمایشگاه جنبی در شهریور ماه 1391 اقدام نماید.

 

 بدین وسیله از کلیه استادان دانشگاه، متخصصان و صاحب­نظران در حوزه­های اجرائی، مدیران، کارشناسان و دانشجویانی که در زمینه‌های مرتبط با محورهای کنگره صاحب نظر و اثر می‌باشند، دعوت می­گردد با ارائه دیدگاه­ها و آثار  خود در این همایش عظیم ملی شرکت و بر غنا و کیفیت آن بیفزایند. در این راستا از طرف هیئت داوران و کمیته علمی کنگره، به برترین آثار ارائه شده جوایزی تعلق خواهد گرفت.

 

اهداف کنگره:

 

!supportLists]-->- معرفی و تبادل دستاوردها، دیدگاه­ها و تجارب علمی و عملی در حوزه ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مرتبط با زنجیره کشاورزی و غذا

 

!supportLists]-->- شناخت و بررسی توانمندی‌های نظام ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی در فرایند زنجیره کشاورزی و غذا

 

!supportLists]-->- شناخت و بررسی چالش‌های فراروی نظام ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی در حوزه امنیت غذایی و تولید محصول سالم و راهکارهای مدیریت آن

 

!supportLists]-->- تبیین نقش ترویج و آموزش کشاورزی در توسعه پایدار و حفاظت زیست محیطی در بخش کشاورزی

 

!supportLists]-->- ارتقای جایگاه و نقش ترویج و آموزش کشاورزی در توانمندسازی کشاورزان، تعاونی­ها و تشکل­های تولیدی


محورها و موضوعات کنگره:

 

1 . دگرگونی­های ملی و بین­المللی و لزوم پرداخت ترویج و آموزش کشاورزی به آن

 

!supportLists]-->- نقش، کارکرد و توانمندی­های نظام ترویج و آموزش در افزایش کیفیت و سلامت محصولات غذایی

 

!supportLists]-->- الگوها و روش­های واکاوی نظام­های نرم و نظام­های کل­نگر در ترویج و توسعه پایدار کشاورزی

 

!supportLists]-->- نقش و کارکرد ترویج و آموزش کشاورزی در نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

 

!supportLists]-->- فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی در ترویج، آموزش و توسعه کشاورزی

 

!supportLists]-->- آمایش برنامه درسی نظام آموزش عالی کشاورزی و راهکارهای فرارو

 

2 .ترویج و آموزش کشاورزی در توسعه پایدار کشاورزی

 

!supportLists]-->- نقش ترویج و آموزش کشاورزی در مدیریت فرایند زنجیره کشاورزی و غذا

 

!supportLists]-->- سیاست­های کشاورزی و منابع طبیعی کشور و نقش ترویج و آموزش کشاورزی در تحقق آن­ها

 

!supportLists]-->- نقش ترویج و آموزش کشاورزی در بهینه­سازی مصرف نهاده­های پایه کشاورزی 

 

!supportLists]-->- نقش ترویج و آموزش کشاورزی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

 

!supportLists]-->- نظریه ها، تجربیات ملی و بین­المللی در برنامه­ریزی و ارزشیابی پیامدگرای برنامه­ها و پروژه­های ترویج و آموزش کشاورزی

 

!supportLists]-->3. ترویج و آموزش کشاورزی و روابط نهادی

 

!supportLists]-->- ترویج و آموزش کشاورزی و تشکل­های خصوصی و مردم نهاد

 

!supportLists]-->- ترویج و آموزش کشاورزی و تشکل­های دانش­بنیان، بنگاه­های زود بازده و شرکت­های خدمات مشاوره­ای و ....

 

!supportLists]-->- ترویج و آموزش کشاورزی و تشکلهای خاص(زنان و جوانان روستایی و عشایری)

 

!supportLists]-->- معرفی نقش و کارکرد شبکه ترویج و آموزش دولتی، در انتقال دانش فنی به مزرعه

 

!supportLists]-->- ترویج و آموزش کشاورزی و نظام تحقیقات دانشگاهی و اجرایی

 

4. ترویج و آموزش کشاورزی، اشتغال، کارآفرینی و توسعه منابع انسانی

 

!supportLists]-->- تسهیلگری، توانمندسازی و ظرفیت‌سازی جوامع محلی و گروه‌های بهره‌بردار

 

!supportLists]-->- توسعه حرفه‌ای کارگزاران بخش کشاورزی

 

!supportLists]-->- کارآفرینی نهادی، فناوری و سازمانی در توسعه روستایی و کشاورزی

 

!supportLists]-->- نقش و جایگاه آموزش­های فنی حرفه­ای در ارتقاء مهارت­های بهره­برداران بخش کشاورزی و منابع طبیعی

 

!supportLists]-->- نقش و کارکرد سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در توانمندسازی اعضاء

 

!supportLists]-->- معرفی و تبیین قابلیت­های حرفه­ای فارغ­التحصیلان کشاورزی منابع طبیعی به منظور اشتغال در بازار کار

 

5 . کارآمدی و پاسخگویی نظام ترویج و آموزش کشاورزی در تحقق اهداف بخش در هزاره سوم

 

!supportLists]-->- خودکفایی در محصولات اساسی و امنیت غذایی پایدار

 

!supportLists]-->- بهینه­سازی و مدیریت منابع آبی و ارتقاء راندمان آبیاری با تأکید بر خشکسالی

 

!supportLists]-->- مدیریت کاهش هزینه­های تولید در بخش کشاورزی

 

!supportLists]-->- گسترش بیمه محصولات کشاورزی

 

!supportLists]-->- توسعه و گسترش مکانیزاسیون کشاورزی


6. مأموریت­های نوین ترویج و آموزش کشاورزی

 

- تجاری­سازی یافته­های پژوهشی

 

- راهکارهای جذب سرمایه در بخش تولید کشاورزی

 

- فناوری­های نوین در تولید و بهره­برداری از منابع پایه

 

- معیشت خانوار روستایی و پایداری نظام­های بهره­برداری

 

7. ترویج و آموزش منابع طبیعی

 

- رهیافت­های توسعه و ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی

 

- چالش­های اقتصادی، اجتماعی و زیست­محیطی در مدیریت منابع طبیعی

 

- نقش دانش بومی در مدیریت پایدار منابع طبیعی

 

- راهکارهای جلب مشارکت جوامع محلی در صیانت از منابع طبیعی

 

- جایگاه اکوتوریسم در ایجاد شتغال و درآمد­زایی بخش منابع طبیعی

 

8. ترویج و آموزش تعاون

 

- رهیافت های نوین و جامع نگر در ترویج وآموزش بخش تعاونی کشور

 

- راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ تعاون

 

- تجارب جهانی در زمینه آموزش و ترویج توسعه تعاون

 

- بررسی چالش­های نظام ترویج و آموزش تعاون و راهکارهای فرارو

 

- بررسی نقش و جایگاه آموزش­های رسمی در توسعه بخش تعاون

 

مقالات پذیرفته شده جهت ارائه به صورت سخنرانی-

دریافت فایل 1

دریافت فایل 2

دریافت فایل 3

دریافت فایل 4

 fulltext-195-13910325-213827

 ارزیابی میزان توانمندی روانی اعضای هیئت مدیره تعاونی های تولید کشاورزی

 fulltext-197-13910410-20206

 روش شناسی بومی سازی الگوی سنجش عملکرد نظام نوآوری کشاورزی در صنعت مرغداری استان فارس با استفاده از روش دلفی

 

fulltext-336-13910405-183038

 بررسی علل عدم شرکت زنان تعاونگر روستایی در دوره های آموزشی

 

fulltext-336-13910405-182250

 بررسی موانع و عوامل بازدارنده بکارگیری فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی در فعالیت های ترویجی از دیدگاه مدیران مراکز ترویج و خدمات جهاد کشاورزی استان گلستان

 

fulltext-400-13910406-21817

 بررسی رابطه‌ی مشارکت و کیفیت فعالیت‌های ترویجی تعاونی تولید روستایی: مورد مطالعه شهرستان بویراحمد

 

fulltext-21-13910410-132331

 بررسی عوامل مؤثر بر نگرش کارشناسان جهاد کشاورزی استان فارس نسبت به کاربست مدیریت دانش درسازمان

 

fulltext-409-13910411-01229

 ارزیابی اثربخشی درس عملیات کشاورزی بر توانمندسازی دانشجویان رشتههای مهندسی کشاورزی (مطالعه موردی: پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران)

 

fulltext-828-13910407-11257

 تحلیل سازو کارهای بهبود مشارکت کشاورزان در مدیریت شبکه آبرسانی بخش جرقویه شهرستان اصفهان

 

fulltext-386-13910324-144948

 تحلیل شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی عوامل اجتماعی مؤثر بر پذیرش کشت توأم برنج و ماهی

 

fulltext-411-13910406-103518

 تعیین‌عوامل مؤثر بر نگرش دانشجویان کشاورزی دانشگاه پیام‌نور نسبت به وضعیت تحصیل در رشته های کشاورزی مطالعه موردی دانشگاه پیام نور مرکز همدان

 

fulltext-563-13910410-212411

 بررسی دانش کشاورزان گندمکار نسبت به مدیریت بهینه آب

 

fulltext-411-13910406-102239

 راهکارهای بهبود نگرش دانشجویان دانشگاه پیام نور نسبت به وضعیت تحصیل در رشته های کشاورزی مطالعه موردی دانشگاه پیام نور مرکز همدان

 

fulltext-69-13910403-23333

 بررسی و مقایسه ی نگرش کارآفرینانه ی دانشجویان دانشکده های کشاورزی دانشگاه های شیراز و آزاد واحد ایلام

 

fulltext-237-13910410-1642

 بهبود روابط بین فردی در ترویج کشاورزی با کمک نظریه پنجره جوهری

 

fulltext-728-13910326-104030

 نگرش کشاورزان نسبت به فعالیت‌های مدیریت پایدار مزرعه (مورد مطالعه: شهرستان شیروان)

 

fulltext-546-13910406-14245

 سازوکارهای توسعه کارآفرینی در مراکز آموزش عالی علمی کاربردی

 

fulltext-245-13910325-9148

 تحلیل عاملی موانع ایجاد و حفظ سرمایه اجتماعی در تعاونی‌های کشاورزی

 

fulltext-133-13910406-21647

 واکاوی ناامنی غذایی در جوامع روستایی ایران با بکار گیری نظریه آمارتیا سن: راهکارهایی برای ترویج

 

fulltext-104-13910324-223811

 بررسی موانع یکپارچه سازی اراضی کشاورزی در شهرستان اردبیل

 

fulltext-657-13910326-02917

 سازوکارهای ارتقاء توانمندی دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی جهت ورود به بازار بین المللی اشتغال از دیدگاه اعضاء هیأت علمی

 

fulltext-54-13910325-111725

 نقش کارکردهای اجرایی تعاونی های روستایی زنان در توانمندسازی اقتصادی اعضاء مطالعه موردی استان ایلام

 

fulltext-119-13910409-164946

 عوامل اثرگذار بر استفاده از منابع اطلاعاتی و کانالهای ارتباطی در زمینه مدیریت تلفیقی آفات

 

fulltext-537-13910316-225154

 بررسی تأثیر فعالیت‌های آموزشی- ترویجی در پذیرش بیمه توسط توت فرنگی‌کاران منطقه ژاورود- استان کردستان

 

fulltext-612-13910411-02052

 تحلیل نقاط قوت و ضعف بازدیدهای علمی در نظام آموزش عالی کشاورزی

 

fulltext-296-13910411-21426

 بررسی رفتار اطلاع‌یابی کارشناسان جهاد کشاورزی و شرکتهای خدمات مشاوره‌ای کشاورزی شهرستان مشگین شهر

 

fulltext-742-13910411-1373

 گزینش دانشجو در نظام آموزش عالی کشاورزی: رویکرد معدل محور(مورد مطالعه: دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز)

 fulltext-44-13910410-17422

 تحلیل تاثیر مولفه های تفکر انتقادی بر تمایل کارافرینانه دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی

 fulltext-225-13910325-23454

 مدیریت روستایی در سایه حکمروایی محلی مطلوب

 fulltext-327-13910409-113739

 ارزیابی عملکرد مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان خراسان رضوی در پیاده سازی مدل مدیریت پیکره دانش پروژه (PMBOK)

 

fulltext-313-13910324-134352

 تأثیر آموزش‌های ضمن خدمت بر سطح دانش و مهارت مدیران تعاونی‌های تولید استان خوزستان

 fulltext-236-13910404-113027

 بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی با یادگیری سازمانی دربین کارمندان سازمان جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی استان لرستان

 

fulltext-451-13910407-152913

 ماموریت بالقوه ترویج کشاورزی در زمینه صنایع غذایی کوچک روستایی، مطالعه موردی استان تهران

 

fulltext-55-13910325-18629

 ارایه مدلی برای مدیریت ضایعات آلی بخش کشاورزی در استان کرمانشاه

 

fulltext-331-13910410-122450

 تأثیر حمایت های کارآفرینانه دانشگاه در مهارت های عمومی، نگرش ها و تمایلات کارآفرینانه دانشجویان: کاربرد مدلسازی معادلات ساختاری

 

fulltext-680-13910411-0127

 امنیت غذایی و ترویج روشهای مبارزه با بیماریهای میکروبی در بخش کشاورزی (با رویکرد پدافند غیرعامل)

 

fulltext-123-13910410-21542

 ارزیابی و مدل سازی دانش فنی باغداران سیب در زمینه فعالیت‌های برداشت و پس از برداشت (مطالعه موردی: مناطق بالانج و باراندوزچای شهرستان ارومیه)

 

fulltext-175-13910322-1104

 رهیافت مشارکتی مدرسه مزرعه کشاورز به عنوان رهیافتی موثر در جهت پذیرش مبارزه بیولوژیک توسط شالیکاران: مطالعه موردی شهرستان بابل

 

fulltext-276-13910322-11543

 واکاوی نگرش متخصصان ترویج پیرامون تعاملات موجود بین زیر نظامهای AKIS/RD

 

fulltext-824-13910405-81142

 ارزیابی تطبیقی وضعیت سرمایه اجتماعی بین کشاورزان محدوده-های دارای و فاقد شبکه‌های فرعی آبیاری و زهکشی استان خوزستان

 

fulltext-291-13910410-1072

 بررسی موانع خصوصی سازی خدمات فنی و مشاوره ای کشاورزی در شهرستان زنجان

 

fulltext-254-13910325-201512

 ارزیابی تأثیر ویژگی‌های فردی و حرفه‌ای کشاورزان بر کارایی مصرف انرژی و بهره وری انرژی در دو محصول جو و گندم آبی استان سیستان و بلوچستان

 

fulltext-428-13910411-05651

 ارزیابی عملکرد شرکت های خدمات مشاوره ای، فنی و مهندسی کشاورزی در استان های کرمانشاه و زنجان

 

fulltext-468-13910321-92046

 شناسایی مؤلفه‌های رضایت‌مندی شغلی فارغ‌التحصیلان دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج

 

fulltext-586-13910323-201926

 بررسی نقش ترویج و آموزش کشاورزی در مدیریت ضایعات گندم (مطالعه موردی؛ استان مرکزی)

 

fulltext-91-13910325-233439

 تحلیل مؤلفه های بازدارنده پذیرش و کاربرد سیستمهای آبیاری پیشرفته در شهرستان کرج

 

fulltext-76-13910323-203333

 سازه‌های فرهنگی و اجتماعی مؤثر در مشارکت جوانان روستایی پیرامون توسعه کشاورزی

 

fulltext-133-13910325-205840

 پایدارسازی معیشت روستایی: چالش نظام ترویج کشاورزی در شرایط خشکسالی

 

fulltext-389-13910410-135150

 تحلیل وضعیت تعاونی های کشاورزی استان کرمانشاه با استفاده از روش فراتحلیل

 

fulltext-131-13910410-14569

 بررسی تاثیر دانش فنی بر کیفیت تولید مورد مطالعه: گاوداران صنعتی شهرستان شیراز و مرودشت

 

fulltext-61-13910410-174610

 بررسی رضایت شغلی کارشناسان ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام

 

fulltext-628-13910325-232135

 تحلیل رابطه شرکت در دوره های آموزشی ترویجی با ریسک تولید(مطالعه موردی محصول پیاز دشت تبریز)

 

fulltext-336-13910405-18164

 شناسایی نیازهای آموزشی بهره برداران، گام نخست در بهینه سازی، مدیریت و ارتقاء راندمان آبیاری

 

fulltext-763-13910410-235644

 نقش آموزش و فناوری اطلاعات و ارتباطات بر فرآیند کارآفرینی و اشتغال دانش آموختگان رشته های کشاورزی

 

fulltext-1000-1001-13910404-1000

 سنجش ارتباطات ترویجی مروجین با گندمکاران و برخی عوامل مؤثر بر آن"مطالعه موردی شهرستان مشهد"

 

fulltext-734-13910326-174231

 شناسایی موانع تجاری‌سازی فناوری نانو در بخش کشاورزی

 

fulltext-238-13910410-11183

 بررسی قابلیت‌های کارآفرینی دانشجویان آموزشکده‌های کشاورزی استان تهران و تأثیر آن‌ بر نیت کارآفرینی

 

fulltext-236-13910410-135934

 تحلیل نگرش کشاورزان شهرستان دیواندره نسبت به مدیریت آب کشاورزی

 

fulltext-183-13910325-225613

 بررسی راهکارهای توسعه و تقویت تشکل های زنان روستایی

 

fulltext-717-13910406-03453

 ابزار های کاربرد مدیریت دانش در فعالیت های ترویج کشاورزی

 

fulltext-87-13910325-101243

 شناسایی انگیزه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی از کاربست فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در امور آموزشی و پژوهشی

 

fulltext-677-13910408-115051

 شناسایی عوامل تاثیرگذار بر موفقیت شرکت‌های تعاونی تولید روستایی در شهرستان اراک (مطالعه موردی: تعاونی روستایی هفتاد قله)

 

fulltext-236-13910404-112543

 بررسی میزان علاقه‏مندی دانشجویان کارشناسی رشته ترویج و آموزش کشاورزی نسبت به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر

 

fulltext-625-13910411-10404

 تحلیل مقایسه‌ای ویژگی‌های تشکل‌های کشاورزان در ایران

 

fulltext-206-13910326-22750

 سنجش میزان مشارکت کشاورزان در رهیافت مدرسه مزرعه کشاورز پیرامون گسترش فناوری مدیریت تلفیقی آفات

 

fulltext-220-13910323-153234

 تبیین سامانه ی اطلاعات اقلیمی کشاورزی در استان فارس: حلقه ی مفقوده ی توسعه ی پایدار کشاورزی

 

 مقالات پذیرفته شده جهت ارائه به صورت پوستری-

دریافت فایل 1

دریافت فایل 2

دریافت فایل 3

دریافت فایل 4

 fulltext-104-13910324-224527

 بررسی میزان تمایل کشاورزان به مشارکت در یکپارچه سازی اراضی

 

fulltext-428-13910411-22356

 سنجش نیازهای حرفه‌ای شرکت های خدمات مشاوره‌ای، فنی و مهندسی کشاورزی استان کرمانشاه

 fulltext-734-13910326-17399

 بررسی الزامات توسعه کارآفرینی فناوری نانو در بخش کشاورزی

 

fulltext-307-13910411-155726

 عوامل مؤثر بر ارتباط دانشگاه و بازارکار از دیدگاه دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

 

fulltext-100-13910324-113545

 وضعیت اقتصادی آموزشی تعاونی های زنان روستایی استان سمنان

 

fulltext-189-13910410-203923

 مدیریت سنتی تنوع زیستی کشاورزی

 

fulltext-670-13910326-11643

 مروری بر اثر ویژگی های نوآوری در فرآیند پذیرش با استفاده از روش فراتحلیل

 

fulltext-336-13910405-182717

 عوامل تهدید کننده استقرار و فعالیت شرکتهای خدمات مشاوره ای و فنی کشاورزی

 

fulltext-670-13910326-1950

 بررسی رابطه ارزش های کارآفرینان روستایی با تعریف آنها از موفقیت

 

fulltext-189-13910409-172137

 عوامل مؤثر بر موفقیت شرکت‌های تعاونی روستایی

 

fulltext-576-13910410-115714

 بررسی عوامل موثر بر دسترسی به بازار کشمش تیزابی از دیدگاه تولید کنندگان در استان زنجان

 

fulltext-708-13910410-131048

 تحلیل عوامل پیرامونی تاثیر‌گذار بر ترویج کارآفرینی در تعاونی‌های کشاورزی استان فارس

 

fulltext-413-13910410-191549

 بررسی دیدگاه کشاورزان نسبت به آموزش های ترویجی و نقش آن در توانمندسازی در منطقه اهواز

 

fulltext-415-13910405-133133

 ارزیابی اثرات اقتصادی-اجتماعی پرورش ماهیان سردابی در مزارع شهرستان بویراحمد

 

fulltext-650-13910320-0115

 رعایت الگوی کشت راهکاری برای بهینه سازی و مدیریت منابع آب:مورد مطالعه شبکه آبیاری و زهکشی درودزن

 

fulltext-401-13910324-15580

 ترویج فقر محور اهرم توسعه پایدار روستایی

 

fulltext-52-13910410-233055

 بررسی و تحلیل گرایش های فلسفی کارشناسان جهاد کشاورزی استان فارس در حیطه آموزش بزرگسالان

 

fulltext-709-13910410-18038

 تأثیر رفتار‌های رهبری تحول‌آفرین بر رضایت شغلی اعضای هیأت علمی کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

 

fulltext-45-13910325-121822

 بررسی انگیزه تحصیل دانشجویان رشته های کشاورزی(مورد مطالعه: گروه علوم دامی مرکز آموزش عالی بعثت شیراز)

 

fulltext-314-13910325-12562

 عوامل موثر بر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش های زیست محیطی توسط مالکان و مدیران SMEهای کشاورزی

 

fulltext-670-13910326-11353

 بررسی پیامدهای طرح یکپارچه سازی اراضی بر توسعه پایدار روستایی

 

fulltext-529-13910401-23154

 ارزیابی اثرات اجتماعی – اقتصادی پروژه سد مخزنی شیان از دیدگاه درونی‌ها (مردم محلی)

 

fulltext-48-13910323-14557

 امکان سنجی توسعه کارآفرینی در روستاهای شهرستان کرمان

 

fulltext-87-13910325-25716

 بررسی روحیه کارآفرینانه دانشجویان دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین

 

fulltext-529-13910401-22526

 تحلیل نگرش کارشناسان شرکت‌های خدمات فنی و مشاوره‌ای نسبت به مفاهیم کشاورزی پایدار: با استفاده از روش کیو

 

fulltext-577-13910410-131629

 تحلیل و محاسبه احتمال تمایل به پرداخت در روستای توریستی کندوان آذربایجان شرقی

 

fulltext--1-13910410-21155

 بررسی نقش تعاونی های کشاورزی دراقتصاد ایران و ارائه راهکارهای عملیاتی برای توسعه و ترویج فرهنگ تعاون

 

fulltext-428-13910411-21155

 بررسی تاثیر استقرار شرکتهای خدمات مشاوره ای، فنی و مهندسی کشاورزی بر روستاهای استانهای کرمانشاه و زنجان

 

Fulltext-183-13910222-121357

 شناسایی زمینه های کارآفرینی و اشتغالزایی دروس تخصصی رشته ترویج و آموزش کشاورزی

 

fulltext-816-13910325-20033

 واکاوی عوامل مؤثر بر پذیرش یکپارچه سازی اراضی در میان کشاورزان: مطالعه موردی دهستان آباریک

 

fulltext-55-13910325-175936

 بررسی نگرش رایانه ای کارشناسان ترویج شرکت های خدمات مشاوره ای شهرستان کرمانشاه

 

fulltext-422-13910320-235749

 مدل‌یابی گسترش خدمات قابل ارائه در مراکز ICT روستایی قم

 

fulltext-128-13910322-1514

 ارزیابی آثار رفاهی حذف یارانه انرژی بر بهره برداران گندم(مطالعه موردی:دشت فیروزآباد فارس)

 

fulltext-93-13910325-184747

 اثر میانجی‌ فرهنگ کارآفرینانه کسب و کار بر عملکرد: کسب و کارهای کوچک بخش کشاورزی شهرستان سنندج

 

fulltext-237-13910325-191446

 فراتحلیل موانع پذیرش روشهای آبیاری تحت فشار در ایران

 

fulltext-275-13910410-204730

 برزخ جوامع محلی و گذر از وضعیت موجود: مرور منابع با تاکید بر بخش بازفت در استان چهارمحال و بختیاری

 

fulltext-763-13910410-235038

 واکاوی نگرش بهره برداران کشاورزی نسبت به مدیریت پایدار منابع آب زیرزمینی با تأکید بر تأثیر عوامل دموگرافیک

 

fulltext-654-13910230-23481

 عوامل موثر بر مشارکت اعضای تعاونی های تولید روستایی دراجرا و ساخت شبکه های آبیاری و زهکشی سد گلستان 1

 

fulltext-45-13910326-01814

 مهارت ها و نگرش دانشجویان کارشناسی کشاورزی نسبت به تکالیف تیمی (مورد مطالعه: دانشگاه شیراز)

 

fulltext-813-13910325-105757

 نگرش کارشناسان شرکتهای خدمات مشاوره ای کشاورزی نسبت یه بکارگیری رایانه

 

fulltext-686-13910325-212236

 بررسی و تحلیل ویژگی های فردی و آموزشی دانشجویان گیاهان دارویی در توانمندی کارآفرینانه

 

fulltext-698-13910327-155955

 بررسی مسئولیت پذیری کشاورزان استان بوشهر نسبت به حفاظت از منابع آب

 

fulltext-546-13910405-135717

 بررسی تاثیر راهبرد‌های کارآفرینانه بر عملکرد موفقیت‌آمیز واحد‌های کسب و کار با استفاده از مدل معادلات ساختاری

 

fulltext-416-13910407-12139

 تحلیلی بر توریسم و نقش آن در توسعه اقتصادی نواحی روستایی؛

 

fulltext-805-13910408-175746

 ارزیابی عملکرد شرکت های تعاونی تولید روستایی استان همدان در کاربرد فناوری های زراعی

 

fulltext-281-13910410-1563

 چالش ها و سازوکارهای بهبود کیفیت آموزشهای علمی- کاربردی کشاورزی در راستای اهداف توسعه پایدار

 

fulltext-753-13910410-20215

 کم آبی و بوم شناسی انسانی

 

fulltext-367-13910317-123344

 بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌ی ترویج و آموزش کشاورزی: مطالعه‌ی موردی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه

 

fulltext-544-13910325-85710

 شناسایی ضرورتها و ملزومات تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی در بخش کشاورزی

 

fulltext-270-13910325-21372

 بررسی نقش آگاهی و آموزش کشاورزان در توسعه کشاورزی ارگانیک در میان گوجه فرنگی کاران استان البرز

 

fulltext-487-13910405-132140

 تحلیلی بر تاثیر رهیافت مدرسه در مزرعه به عنوان گامی موثر جهت رسیدن به کشاورزی پایدار در دنیا و تجارب آن در استان خوزستان

 

fulltext-739-13910407-195445

 بررسی تأثیر آموزش‌های تخصصی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای کشاورزی بر سطوح مهارتی هنرجویان این مراکز (مطالعه موردی استان خوزستان)

 

fulltext-424-13910231-154028

 دو سال گذشت، ترویجی‌ها، چکار کردید؟!!!

 

fulltext-517-13910322-113149

 تحلیل نگرش کشاورزان شهرستان گچساران نسبت به تشکیل تعاونی‌های آ‌ب‌بران

 

fulltext-656-13910323-155519

 ادراک اعضای هیات علمی ترویج و آموزش کشاورزی نسبت به کیفیت مولفه‌های آموزش الکترونیکی کشاورزی در ایران

 

fulltext-76-13910323-202925

 بررسی سازه‌های مؤثر بر پذیرش بیمه گندم در گندمکاران استان کرمانشاه

 

fulltext-553-13910325-153649

 ارزیابی اثربخشی شیوه‌های حمایت از بخش کشاورزی از دید مدیران ستادی وزارت جهاد کشاورزی

 

fulltext-263-13910325-205821

 اولویت بندی مشکلات اجرای برنامه مدرسه مزرعه در بین گلخانه داران استان تهران

 

fulltext-541-13910325-205828

 بررسی عوامل مؤثر بر توسعه و پذیرش آبیاری بارانی در شهرستان کبودراهنگ

 

fulltext--1-13910325-225640

 تحلیل اورالسی سازگاری با خشکسالی در جامعه عشایری جنوب استان کرمان

 

fulltext-659-13910325-234740

 بررسی تاثیر متغیرهای آموزشی – ترویجی بر اثربخشی اجتماعی راهبرد مدیریت جامع محصولات از دید گلخانه‌داران استان اصفهان

 

fulltext-729-13910326-112013

 اثرات زیستی گردشگری در روستاها از دیدگاه کارشناسان منابع طبیعی شهرستان شیراز

 

fulltext-362-13910405-14495

 جایگاه اکوتوریسم در ایجاد اشتغال و درآمدزایی بخش منابع طبیعی

 

fulltext-336-13910407-101951

 بررسی انگیزه های دانشجویان برای ورود به رشته های کشاورزی

 

fulltext-400-13910409-5653

 واکاوی نیازهای آموزشی کشاورزان گوجه‌فرنگی‌کار در راستای توسعه‌ی پایدار کشاورزی: مورد مطالعه شهرستان دیر

 

fulltext-322-13910409-18759

 بررسی اثر آموزش عالی بر توانمندی دانش‌آموختگان بخش کشاورزی

fulltext-119-13910409-221850

 بررسی رویکرد ترویج کشاورزی به توسعه استاندارد عملیات مناسب کشاورزی جهانی (Global GAP)

 

fulltext-804-13910313-9424

 شناسایی هوش‌های چندگانه‌ی دانشجویان کشاورزی و بررسی عوامل مؤثر بر آن‌ها(مورد مطالعه: دانشگاه زنجان)

 

fulltext-541-13910409-14452

 بررسی عوامل مؤثر بر رضایتمندی شالیکاران از عملکرد صندوق بیمه کشاورزی در مناطق خیلی پر خطر استان گیلان

 

fulltext-211-13910409-121042

 ارزیابی عملکرد کارشناسان ترویج کشاورزی (مورد مطالعه: استان کرمان)

 

fulltext-324-13910410-114442

 تحلیل تاثیر وجود دفاتر ICT روستائی برمیزان سرمایه اجتماعی روستائیان مورد مطالعه: روستای گودین

 

fulltext-71-13910321-142920

 عوامل موثر بر نگرش گندم کاران شهرستان کرمانشاه نسبت به کاربرد نهاده های زیستی در کشاورزی.

 

 

مقالات پذیرفته شده جهت درج در مجموعه مقالات-

دریافت فایل 1

دریافت فایل 2

 

 fulltext-808-13910323-11442

 سنجش روحیه کارآفرینی جوانان غیر شاغل29-15 ساله (مورد مطالعه: روستای محسن آباد از توابع استان اصفهان)

 

fulltext-323-13910323-20123

 ارزیابی چالش‌های اجرای طرح‌های جنگل‌کاری و غنی‌سازی جنگل از دیدگاه کارشناسان در منطقه بویر احمد

 

fulltext-519-13910325-15915

 عوامل موثر بر بکارگیری عملیات مدیریت کاهش ضایعات در تولید سیب‌زمینی در شهرستان رزن

 

fulltext--1-13910325-163541

 بررسی رابطه بین خودکارآمدی و منبع کنترل با موفقیت تحصیلی دانشجویان

 

fulltext-358-13910326-028

 ارزیابی عملکرد شرکت‌های خدمات مشاوره‌ای، فنی و مهندسی کشاورزی موفق در شهرستان بروجن

 

fulltext-335-13910410-12019

 سازمان کشاورزان ساختاری برای ساماندهی مشارکت تولیدکنندگان کشاورزی در امنیت غذایی پایدار

 

fulltext-1000-1001-13910404-1001

 بررسی و سنجش ارتباطات ترویجی گندمکاران با مروجین در فرآیند توسعه پایدار کشاورزی مطالعه موردی شهرستان مشهد

 

fulltext-204-13910325-104824

 بررسی وضعیت اقتصادی واجتماعی دامداران ترکمن صحرا

 

fulltext-166-13910325-112319

 فراتحلیل صلاحیت‌های مورد نیاز مروجان کشاورزی

 

fulltext-477-13910325-23556

 بررسی موانع مشارکت زنان در کلاس های آموزشی- ترویجی شهرستان همدان

 

fulltext-613-13910413-22352

 واکاوی مهارت‌های آکادمیک در برنامه درسی، به عنوان پیش نیاز قابلیت اشتغال دانشجویان کشاورزی

 

fulltext-656-13910324-232314

 عوامل موثر بر میزان استفاده از فناوری اطلاعات (IT) در آموزش-های فنی و حرفه‌ای کشاورزی (مورد مطالعه: استان ایلام)

 

fulltext-13-13910325-11362

 ارزشیابی اثربخشی و بهره وری فعالیت های ترویج و آموزش کشاورزی در طرح ترویجی ارتقاء میانگین عملکرد گندم دیم به سمت تولیدکنندگان برتر در شهرستان هشترود استان آذربایجانشرقی در طول سال زراعی 89-88

 

fulltext-816-13910325-19572

 تحلیل دانش تخمه کاران شهرستان سنقر نسبت به کشاورزی پایدار

 

fulltext-670-13910326-13020

 پدیدار شناسی مفهوم توسعه روستایی از دیدگاه جوانان روستایی ( دهستان میان دربند: شهرستان کرمانشاه)

 

fulltext-509-13910409-174658

 نقش تروج کشاورزی در زنجیره ارزش پرورش طیور: مطالعه موردی در استان قم

 

fulltext-485-13910410-233621

 بررسی شاخص‏های اثرگذار منابع اطلاعاتی بر رفتار اطلاع یابی ‏دانشجویان کشاورزی ‏ ‏ (مطالعه موردی: دانشجویان کارشناسی ترویج و آموزش کشاورزی ایران) ‏

 

fulltext-633-13910410-23548

 بررسی تاثیر شاخص‌های اجتماعی و روانشناختی بر توانمندی اقتصادی زنان روستایی(مطالعه موردی شهرستان همدان)

 

fulltext-356-13910320-41620

 بررسی آثار اجتماعی، اقتصادی، زیست‌محیطی قیمت‌گذاری آب در بخش کشاورزی: مطالعه‌ی شهرستان سرپل ذهاب

 

fulltext-28-13910322-8142

 آینده‌نگاری: ضرورتی انکارناپذیر در نظام ترویج کشاورزی ایران

 

fulltext-543-13910323-142947

 آسیب‌شناسی طرح مهندسان ناظر در پیشبرد توسعه کشاورزی در استان گلستان

 

fulltext-605-13910323-222246

 تحلیل کیفی پیامدهای طرح تسهیل‌گری زنان روستایی با استفاده از تکنیک ارزیابی مشارکتی روستایی: مورد مطالعه دهستان سپیدار

 

fulltext-236-13910404-111750

 بررسی میزان رضایت دانشجویان ترویج و آموزش کشاورزی نسبت به کیفیت فعالیت و نحوه تدریس اساتید

 

fulltext-411-13910406-103117

 تکنولوژی آب اندوز ضرورتی در توسعه بخش کشاورزی "مطالعه موردی در کشت گندم"

 

fulltext-570-13910406-11558

 تحلیل چالشهای درونی و بیرونی خانوارهای روستایی در بهره برداری پایدار از منابع طبیعی و نقش ترویج در آن: مطالعه موردی در روستای قوزلو در شهرستان ماهنشان

 

fulltext-385-13910410-231613

 بررسی موانع تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک در استان همدان

 

fulltext-485-13910410-233341

 بررسی مقایسه قابلیت‌های روانشناسی کارآفرینی، بر اساس سابقه ‏فعالیت‌های کارآفرینی در دانشجویان تحصیلات تکمیلی ‏ (مطالعه موردی: دانشجویان کشاورزی دانشگاه تهران) ‏

 fulltext-61-13910411-144551

 سنجش مولفه‏های سرمایه اجتماعی زنان روستایی در نظام‏های کشت مخلوط: رویکرد مقایسه‏ای بین زنان پذیرنده و نپذیرنده فن‏آوری‏های نوین کشاورزی

 

fulltext-367-13910317-12298

 راهکار‌های بهبود اجرای طرح ترویجی «تسریع انتقال یافته‌ها» از دیدگاه کشاورزان مجری طرح در استان کرمانشاه

 

fulltext-001100-13910320-001111

 مصرف کودهای شیمیایی در ایران، ترکیه و پاکستان طی دوره پنج ساله(2005 تا 2009)

 

 

 

 




CAPTCHA
دفعات مشاهده: 36941 بار   |   دفعات چاپ: 3527 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 69 بار   |   0 نظر